Livet är skört!!!

Idag på väg tillbaka från lunchen var jag med om det värsta jag någonsin har upplevt. Jag och 7 av min kollegor fick se en annan kollegas sambo bli påkörd av tåget. Den synen och det ljudet kommer jag att återuppleva många gånger.

Hon hade änglavakt och tur att jag har så starka kollegor som rusade dit och gjorde allt vad dom kunde. Hon lever men har förlorat ett ben.

Hela företaget stannade upp och vi fick tillslut hjälp från Feel good att börja bearbeta det hemska vi sett.

Känns konstigt att avsluta innan semestern på detta hemska sätt. Jag har en del ouppklarade arbetsuppgifter. Men vår VD var noga med att tidigt säga att dom inte väntade sig att vi skulle återvända till arbetsuppgifterna idag.

På tisdag skall vi som upplevede detta tillsammans träffas för att fika och prata.

I kväll går mina tankar till min kollega och hans familj.

Ta vara på er och kom ihåg att livet kan förändras på en microsekund.

Krama era nära och kära extra mycket idag.

Liten blir stor!!!!

Grattis Oscar på 3-årsdagen.
Tänkt vad tiden går fort , tycker inte att det var längesedan du låg på min mage för första gången.

Stor kille

Idag har Ocar slängt alla sina nappar. Vi har pratat om det länge men han har vägrat all slänga dom. Så idag berättade jag för honom att när Felix slängde sina fick han åka till leksaksaffären och välja en leksak. Så jag säger att när du har slängt dina och sovit en natt utan dom skall vi åka till leksakaffären. Efter att Oscar hade funderat en stund säger han att han vill slänga sina idag. Så jag lyfter ner burken som dom ligger, han tar alla och slänger i soppåsen. Jag trodde verkligen inte att han kulle göra det i dag redan. Han blev jättearg och ledsen när jag sa att vi inte kunde handla idag redan. Han trodde att vi skulle åka redan i dag. Klockan var 19:30. Men efter en stund lugnade han sig. Han var inte ledsen när han skulle somna, hade bara svårt att koppla av. Låg och pratde och fnittrade.

Så nu får vi se hur det går resten av natten. Jag har en kvar om det skulle bli katastrof, men jag tror att det kommer att gå bra.
Jag skall ringa till dagis i morgon på väg till jobbet så att dom kan ta undan den som ligger där.

Så i morgon efter dagis får vi åka till leksaksaffären och handla. Felix får nog vara hos mormor och morfar under tiden. Så Oscar får en chans att välja utan att storebror lägger sig i.

Tänk att han har blivit så stor. Det känns lite konstigt att han har slängt napparna. Oscar har verkligen älskat sina nappar sedan han bara var ett par dagar och på fredag fyller han 3 år.

Det kommer nog mest att märkas när han behöver koppla av. Detta har han gjort nästan bara om han har haft nappen. Så nu är det nog slut på lugna lördag och söndag morgnar för mig och Jonas på ett tag:)


Måndag

I dag har vi tagit vårt första dopp i Boda sjön. Otur nog blåste det väldigt mycket, så det blev lite kallt tillslut. Det var 23,5 grader i vattnet. Felix var som en fisk i vattnet och Oscar tyckte att det räckte att gå lite i det grunda vattnet och på bryggan.

Längesedan sist

Vad har hänt sedan sist?

Sommaren har kommit och det med besked. I morse när jag gick upp var det 24 grader varmt.
Vi har hunnit ha två kalas. Barnkalas för Felix och kalas i dag för bägge pojkarna för familj och släkt. Många nya fina presenter har det blivit.

Vi har varit och hälsat på förskolan som Felix skall börja i. Det kommer att bli jättebra. Vi kom samtidigt som Emelie, barnen bara försvann när vi kom in. Känns verkligen jätebra.

Jag längtar verkligen efter lite ledig nu, framför allt nu när vädret har varit så himla fint. På jobbet är det ca 30 grader nu, man känner sig lite knäpp i huvudet när dagen är slut.

I går var jag och svärmor på Mamma Mia, det var helt otroligt bra. Skulle vilja se den igen och igen. Men det kostar ju hutlöst mycket. Fick min biljett av svärmor och svärfar i födelsedagspresent.


RSS 2.0