Ensam hemma med Fabian

Idag lämnade Jonas barnen på skolan och dagis för att sedan åka hemifrån. Jag skulle alltså klara av att ta hand om Fabian själv plus hämta barnen.
Detta gick jättebra. Mycket pga att Fabian är så lätt att ha att göra med. Han sov när det var dags att hämta bröderna. Och det fortsatte han att göra. Han tom sov vidare när vi kommit hem en liten stund.
Efter han hade ätit och bajsat så umgicks vi lite med Felix och Oscar en stund. Och nu sover han igen. Och det bästa av allt är att han sover i sin spjälsäng.
Än så länge känns lite som trebarnsmamma som en dröm, men det kan ju ändras från en dag till annan.

Nu kommer snart Jonas hem igen, skall bli trevligt med vuxet sällskap. Skall snart påbörja middagen. Blir nog pommes och hamburgare idag. Kanske skall skicka Jonas till affären. Nu får jag ju ha ädelost på hamburgaren.

Lite bilder

image9

Alldels ny

image10

En dag gammal

image11

Bröderna Sköld

image12

Gillar att sova

Fabian född 29 mars 2008

Vår tredje son Fabian föddes på NÄL den 29 mars 2008 kl 12:24, 4415 g tung och 54 cm lång. Den största av våra pojkar.
Åkte in till förlossningen på fredag kväll för att kolla mig lite. Hade haft konstiga känningar hela dagen. Fick regelbundna värkar i bilen in som var kvar vid ankomst till förlosssning. Öppen 3-4 cm. Fick höra att bebsien skulle komma under kvällen eller natten. Tyvärr stannade allt upp. Och startade igen och stannade upp. Tills kl var 3 höll det på så här sen var det lugnt resten av natten. Försökte sova lite, stackars Jonas sov i en fotölj. När dagspassat började gjorde vi upp en plan. Jag skulle ut och gå i två timmar, för att försöka starta det. Funkade detta skulle dom ev ta hål på hinnorna eller sätta dropp. Men det funkade inte. Men dom ahde beslutat att ta hål på hinnorna iallafall.
Detta hjälpte. Hinnorna togs det hål på ca 10:15. Det gick snabbt sen och gjorde ONT. Höll på att bita Jonas i tummen vid ett tillfälle. Fick en handduk att bita i istället. Fabian kom efter ca 30 minuters krystande kl 12:42.

Vid läkarundersökning när Fabian var nästan 48 timmar upptäcktes ett blåsljud på hjärtat. Vi fick vänta nästan hela måndagen för att få göra ett ultraljud, det var två små öppningar som inte hade förslutigt som dom brukar efter förlossningen. Men det är ofarligt. Vi skall tillbaka om 4-6 månader på återbesök. Efter detta fick vi äntligen åka hem till två stolta storebröder.

RSS 2.0