Har blivit utmanad

4 av mina favoritprogram på tv:
* Vänner
* Greys Anatomy
* CSI NY
* Roomservice

4 saker som jag gjorde i går:
* Var ute och gick
* Lagade mat
* Tittade på TV
* Åt godis

4 saker som jag längtar till:
* Snö
* Våren
* Lindvallen v 10
* Att åka ut med husvagnen

4 favorit restauranger:
* Pizza hut
* IKEA (billigt och nåderlunda gott)
* Burger King
* Äter så sällan ut så jag kommer inte på mer.

4 saker på min önskelista:
* Pengar
* Spa helg
* En till toalett
* Nya kläder

Har inte så många vänner med bloggar som inte redan har blivit utmande, men utmanar Malin K.

Sen var det en till

Här är reglerna:Gå in i mappen mina bilder.- Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.- Visa bilden på bloggen och skriv något om den.- Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.- Länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade.Här är reglerna:Gå in i mappen mina bilder.- Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.- Visa bilden på bloggen och skriv något om den.- Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.- Länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade.

Denna bilden blev det:Några av mina tomtar som finns framme till jul.

Tar en bild till eftersom vi har bilder på lite olika ställen, men jag har inga under mina bilder.Här har vi Felix under en sommardag 2006.

Här utmanar jag också Malin.

Bilder från SälenDet var toppen att åka pulka tyckte Fabian.Rejält kallt men solen sken fint.Oscar åker skidor i skidskolan.

Återkommer med mer bilder vid ett annat tillfälle. Verkar som att blogg.se har problem idag. Tar så himla lång tid att ladda upp bilder.

Men vi hade en bra vecka, om man bortser vädret. När vi kom upp var det plusgrader och tom regnade. På måndagen regnade det så mycket att Jonas och jag inte åkte skidor. Men vi hade även 18 minus och strålande sol en dag och det blåste också rejält vissa dagar. Så vi hade varierat väder kan man säga.
Barnen var jätteduktiga och kämpade på bra i sina skidskolor. Fabian fick prova pulkan vid ett tillfälle, var tyvärr det så isigt överallt och blåsigt många dagar så det inte var så passande med pulka för honom.
Farmor skämde bort oss eller i allafall mig, jag lagade inte mat på hela veckan och diskade knappt heller. Så vi hade det jättebra.

RSS 2.0