Fabian född 29 mars 2008

Vår tredje son Fabian föddes på NÄL den 29 mars 2008 kl 12:24, 4415 g tung och 54 cm lång. Den största av våra pojkar.
Åkte in till förlossningen på fredag kväll för att kolla mig lite. Hade haft konstiga känningar hela dagen. Fick regelbundna värkar i bilen in som var kvar vid ankomst till förlosssning. Öppen 3-4 cm. Fick höra att bebsien skulle komma under kvällen eller natten. Tyvärr stannade allt upp. Och startade igen och stannade upp. Tills kl var 3 höll det på så här sen var det lugnt resten av natten. Försökte sova lite, stackars Jonas sov i en fotölj. När dagspassat började gjorde vi upp en plan. Jag skulle ut och gå i två timmar, för att försöka starta det. Funkade detta skulle dom ev ta hål på hinnorna eller sätta dropp. Men det funkade inte. Men dom ahde beslutat att ta hål på hinnorna iallafall.
Detta hjälpte. Hinnorna togs det hål på ca 10:15. Det gick snabbt sen och gjorde ONT. Höll på att bita Jonas i tummen vid ett tillfälle. Fick en handduk att bita i istället. Fabian kom efter ca 30 minuters krystande kl 12:42.

Vid läkarundersökning när Fabian var nästan 48 timmar upptäcktes ett blåsljud på hjärtat. Vi fick vänta nästan hela måndagen för att få göra ett ultraljud, det var två små öppningar som inte hade förslutigt som dom brukar efter förlossningen. Men det är ofarligt. Vi skall tillbaka om 4-6 månader på återbesök. Efter detta fick vi äntligen åka hem till två stolta storebröder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0